Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu, dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika). Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie. Jeśli nie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności i pliki cookie

POLITYKA PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIES

  1. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tekst jednolity: Dz. U. 2013 r. poz. 1422) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku Prawo telekomunikacyjne (tekst jednolity: Dz. U. 2014 r. poz. 243 z późn. zm.) – Przedsiębiorstwo Handlowe „AS” Z. Stefanina  z siedzibą w Działdowie przy ul. Pl. A. Mickiewicza, NIP 5711130610, e-mail: biuro@twojabielizna24.pl , zwane dalej Sklepem.
  2. Pojęcie „Użytkownika” oznacza Klienta lub osobę chcącą zostać Klientem lub internautę odwiedzającego strony Sklep.
  3. Administratorem Danych Osobowych jest: P.H.”AS’ Z. Stefanina
  4. Zakres przetwarzanych danych osobowych.
    1. Użytkownik w celu korzystania z usług oferowanych przez P.H.”AS’ Z. Stefanina za pośrednictwem Sklepu, musi wypełnić odpowiedni formularz. Wymagane jest tam podanie określonych danych osobowych.
    2. Sklep przetwarza dane osobowe klientów w zakresie:
  • adres email,
  • imię,
  • nazwisko,
  • adres zamieszkania,
  • nr telefonu,
  • adres, na który ma zostać wysłane zamówienie, o ile jest inny niż adres zamieszkania,
  • w przypadku, gdy klient chce, aby została wystawiona faktura VAT dokumentująca zakup towaru potrzebne będą również dodatkowe dane: firma, pod którą prowadzona jest działalność gospodarcza i adres prowadzenia działalności gospodarczej (jeśli faktura ma być wystawiona na firmę), nr NIP.
    1. Podanie danych osobowych jest dobrowolne,  jednakże jest niezbędne do realizacji zamówienia lub świadczenia na rzecz Użytkownika usług za pośrednictwem Sklepu.
    2. Postawą weryfikacji zarejestrowanego Klienta w Sklepie jest adres email podany w trakcie rejestracji oraz indywidualne hasło Klienta. Sklep zaleca należyte zabezpieczenie hasła przed dostępem osób nieupoważnionych. W procesie rejestracji klient wybiera hasło, które nie może być krótsze niż 8 znaków oraz nie dłuższe niż 30 znaków; zaleca się by hasło zawierało litery i cyfry lub znaki specjalne.
    3. Sklep niniejszym informuje, iż nigdy nie żąda podania adresu email i hasła w treści emaila czy też w innym miejscu niż formularz na stronie internetowej.
    4. Zabronione jest podawanie danych osobowych o charakterze bezprawnym.
  1. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu:
  1. Dokonując zakupu w naszym sklepie bez zalogowania się konta po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
  2. Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna. Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
  3. Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem Newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
  1. Prawa osób, których dane dotyczą.
    1. Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych osobowych i może dokonać ich weryfikacji lub poprawienia, a także usunięcia, poprzez skierowanie odpowiedniego żądania Sklepu.  Dane osobowe zarejestrowanych Klientów sklepu internetowego mogą być przez nich przeglądane, poprawiane i zmieniane po zalogowaniu się w serwisie internetowym Sklepu za pomocą hasła  i adresu email podanego w trakcie rejestracji.
    2. Usunięcie danych osobowych jest możliwe po przesłaniu wiadomości do Sklepu na adres biuro@twojabielizna24.pl.
  2. Sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i abyś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej. W każdym wypadku użytkownik może zablokować instalowanie plików cookies wykorzystując stosowne opcje przeglądarki internetowej.
    Sklep  informuje jednak Użytkowników, że zmiana konfiguracji przeglądarki internetowej, która uniemożliwia lub ogranicza przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym Użytkownika może spowodować ograniczenia funkcjonalności świadczonych usług. Do podobnych skutków może prowadzić wykasowanie plików cookies w trakcie świadczenia usługi. Może to powodować brak możliwości zalogowania się do Sklepu lub przerwanie sesji po zalogowaniu
  3.  Wykonawca może powierzyć przetwarzanie zebranych danych osobowych Użytkowników innemu podmiotowi na podstawie zawartej z nim, na zasadzie art. 31 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, umowy.
  4. Dane osobowe Użytkownika będą powierzane przez Wykonawcę, w szczególności podmiotom świadczącym usługi:
  1. pocztowe lub kurierskie, które to podmioty będą dostarczać Użytkownikowi zakupiony w Sklepie towar
  2. płatności online do Przelewy24.pl w ramach płatności przelewami oraz przy obsłudze kart platniczych operatorowi kart płatniczych PayPro SA Agent Rozliczeniowy, ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań, wpisany do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000347935, NIP 7792369887, Regon 301345068.
  3. hostingu Sklepu na rzecz Wykonawcy
  4. chatu on-line
  5. bramki sms
  6. badanie ankietowe posprzedażowe w zakresie adresu e-mail do Opineo.pl 
  1. Sklep zbiera anonimowe dane statystyczne dotyczące odwiedzanych stron. Dane te służą wyłącznie do analizy statystycznej ruchu na stronach sklepu poprzez narzędzia Google Analytics. Zasady dotyczące polityki prywatności Google Analytics znajdują się na stronie: http://www.google.com/intl/pl/analytics/privacyoverview.html
  2. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.